Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
 
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Ontwikkelingen in 2020 en doorkijk naar 2021!


Datum 13 november 2020

Beste relatie,

Allereerst hopen we dat u en uw medewerkers gezond zijn en het lukt om uw bedrijf voort te zetten in deze bizarre tijd!
 
Verbeteringen in 2020
Dit jaar hebben wij, zoals u weet, een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo beschikt de Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam sinds 1 januari over een professioneel ingerichte Servicedesk. Daarmee voorzien wij u van antwoorden op al uw vragen. Voor zowel advies, financiële als operationele vraagstukken kunt u terecht bij 1 contactpersoon die elke werkdag voor u actief is. Velen van u maken hier al gebruik van. Het heeft de snelheid van reageren verhoogd en geleid tot effectieve acties.

Daarnaast voeren wij zelf de facturatie uit waardoor u als deelnemer sinds dit jaar de facturen voor de beveiligingsdiensten (die door het SCBA zijn ingehuurd) rechtstreeks van ons ontvangt. Hierdoor kunnen wij actief met u meedenken, de facturatie aanpassen aan uw wensen als het gaat om bijvoorbeeld de frequentie en kunnen wij eventuele onjuiste facturen snel herstellen. 

Doorkijk naar 2021
Op dit moment zijn wij in gesprek met G4S over de mogelijkheden voor de collectieve dienstverlening in 2021, zowel voor wat betreft het aanbod als de bijbehorende kosten. 

Voor ons staat voorop dat wij u de beste dienstverlening willen bieden en de surveillance flexibel kunnen inzetten daar waar dat nodig is. Nodig op basis van cijfers van de politie, maar ook op basis van de ontwikkelingen. Juist nu, ten tijde van Corona, vraagt de beveiliging net iets anders dan doorgaans het geval is en willen wij daar graag invulling aan geven.

Wij verwachten op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven over hoe 2021 er uit gaat zien, welke vernieuwingen wij u kunnen bieden als deelnemer en wat dit er financieel betekent. Daarbij zullen we, net als alle voorgaande jaren, strak voor u onderhandelen om een lagere indexering dan gemiddeld te bedingen. Wij realiseren ons dat kosten in deze onzekere tijden extra belangrijk zijn.

Vragen?
Als u nog vragen heeft, na dit bericht of anderszins, dan horen wij deze graag. U kunt ze per email stellen aan de directeur SCBA op debora.lenten@veiligeramsterdam of telefonisch op 06-15406098.
 
Samen maken we Amsterdam, Diemen en Ouder-Amstel nog veiliger!
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Jan Westerink en Debora Lenten                                
Voorzitter en directeur SCBA                                
                        

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:  
Mazars
 
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu