Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Datum 3 april 2018
Beste ondernemer,
 
De korste dag van het jaar is geweest, maar ondanks dat zijn de donkere dagen traditiegetrouw een periode waarin criminaliteit plaatsvindt. Wij helpen u dit te voorkomen, maar u kunt zelf ook veel doen. In deze nieuwsbrief geven we tips, blikken we terug op 2017 en vooruit. Wij zijn bezig met het samenstellen van een exclusief aanbod met diensten, alleen beschikbaar voor deelnemers. Daarover leest u meer in onze volgende nieuwsbrief.
Collectieve beveiliging, wat gebeurde er in 2017?
Wij voeren de collectieve beveilging uit op momenten dat u vaak niet meer in uw bedrijf aanwezig bent. U heeft daardoor minder zicht op onze dienstverlening. Om die reden geven wij u graag inzicht in wat wij doen en constateren. Hieronder een greep uit de bevindingen in 2017:
- wij hebben 1568 alarmopvolgingen gedaan bij de deelnemers in heel 2017;
- slecht 1 keer hebben wij een rake inbraak aangetroffen;
- er 116 verdachte personen geconstateerd zijn in de gebieden;
- er 780 keer defecte straatverlichting doorgegeven is.
3 Tips om inbraken te voorkomen
Maak het ze niet te makkelijk Sleutelbeheer Alarmsysteem
Het overgrote deel van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Zorg ervoor dat uw bedrijf er niet verlaten uit ziet, wees discreet over de momenten waarop uw pand bijvoorbeeld in verband met vakantie gesloten is en hou de omgeving van uw bedrijfspand in de gaten. Zorg dat uw pand door de laatste medewerker goed gesloten wordt en dat alle ramen en deuren dicht zijn. Kies voor goedgekeurd hang en sluitwerk, weet wie er een sleutel heeft van uw pand en laat medewerkers die uit dienst gaan de sleutels inleveren. Een actueel sleutelplan helpt daarbij. Kies voor een goed alarmsysteem dat past bij het beveiligingsvraagstuk dat speelt bij uw bedrijf. Camera's kunnen daar ondersteunend in zijn. Het is belangrijk dat, als het alarm afgaat, het daadwerkelijk opgevolgd wordt. De collectieve beveiliging doet dat graag zodat u geen risico loopt.
Bestuurslid gezocht
  Heeft u affiniteit met het onderwerp veiligheid, bent u ondernemer in een van de gebieden waar de stichting actief is, heeft u een groot netwerk onder ondernemers, denkt u graag mee over het verbeteren van de veiligheid en het vergroten van het deelnemersaantal en heeft u tijd om tenminste 6 vergaderingen per jaar bij te wonen?

Dan zijn wij op zoek naar u als algemeen bestuurslid SCBA en komen wij graag met u in contact. U kunt een email sturen naar info@collectievebeveiliging.eu
Veilig Ondernemen Scan
 
Word slimmer dan een crimineel en krijg in zeven stappen inzicht in wat u kunt ondernemen om de veiligheid te verbeteren. Want criminaliteit is dichtbij, ook voor jouw onderneming. Belangrijke documenten of spullen kun je onverwachts kwijt zijn. Dat kost tijd, geld en een hoop gedoe. Het beantwoorden van de vragen in deze scan kost minder dan 5 minuten. Wees de crimineel te slim af met de gratis tips die u daarna in uw mailbox krijgt.

De scan is bedoeld voor o.a. de detailhandel, zakelijke dienstverlening, horeca, bouw, zorg, transport en logistiek

Doe hier de scan!
Contact met de stichting
 
 - Website: Kijk op onze website
 www.collectievebeveiliging.eu om meer
 informatie te vinden over het collectief en
 wat wij voor deelnemers kunnen betekenen

 - Telefonisch: Bel ons als u vragen heeft.
 Dat kan door contact op te nemen met
 onze directeur, mevrouw Lenten op 06-
 15406098

 - Per email: Door een mail te sturen naar
 debora.lenten@veiligeramsterdam.nl

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:  
Mazars
 
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu