Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Datum 23 maart 2016
Beste ondernemer,
 
Het jaar 2016 is weer volop bezig, plannen zijn gemaakt en er wordt gewerkt aan het behalen van doelstellingen. Ook het bestuur van de Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam heeft een aantal doelen geformuleerd waar we graag, samen met u ondernemers, vorm aan willen geven.

Dit jaar willen we nog meer met u communiceren, niet alleen via deze nieuwsbrieven, maar ook via het Businesspark 360 en door het organiseren van een bijeenkomst voor deelnemers. Daarnaast blijven wij de operationele uitvoering van de diensten door G4S goed monitoren en willen we de samenwerking met de politie nog verder verbeteren. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over!
Convenant stichting - politie - G4S in Westpoort een feit!
 
Na een jaar van afwezigheid van het convenant kunnen we nu in Westpoort weer actief samenwerken met de politie. Het doel is de veiligheid vergroten door successen in de samenwerking. In Zuid Oost zijn hier al mooie resultaten mee behaald die we ook in Westpoort nastreven.

We wisselen gedetailleerde informatie uit en fungeren als extra ogen en oren voor de politie. Een rol die we graag invullen en waarmee we de veiligheid samen nog verder verwachten te verbeteren. 

Lees hier meer
 
Samenwerking door convenant Zuid Oost succesvol 
In Amsterdam Zuid Oost werken we al sinds 2011 met een convenant en met succes! Onlangs werden er nog insluipers overlopen (lees hier het hele verhaal) en werd een straatroof (benieuwd hoe dat gegaan is?) opgelost door goede samenwerking tussen politie en medewerkers van G4S.

2 jaar geleden is het stadsdeel Zuid Oost als partner aangesloten bij het convenant. De samenwerking verloopt goed en constateringen in de openbare ruimte worden nu goed opgepakt.

De evaluatie is positief afgerond wat betekent dat we het convenant met 1 jaar verlengen. Een mooie uitkomst van de succesvolle samenwerking waar we in het komende jaar op een aantal punten nog verder willen ontwikkelen en verbeteren.

Businesspark 360, gebruikt u het al? 

Sinds vorig jaar werken we met het Businesspark 360 waarmee u zelf ook een steentje kunt bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid van de omgeving waarin u werkzaam bent. Helaas zien we dat niet iedereen het platform gebruikt. Log direct in!

Wat kunt u er precies mee?
- zaken melden aangaande de openbare ruimte zoals graffiti, defecte lantarenpalen, verdacht persoon
- incidenten melden of zaken waar u graag wat extra aandacht voor wil. Wij horen regelmatig dat ondernemers iets opvalt, maar dat zij niet goed weten waar ze met die informatie terecht kunnen. Het is niet ernstig genoeg voor de politie, maar waar kunt u het dan melden? Gebruik Businesspark 360
- kennis maken en zaken doen met andere deelnemers in uw omgeving. Zorg dat de juiste contactgegevens en het bedrijfslogo opgenomen zijn zodat bedrijven u gemakkelijker kunnen vinden 

Graag horen wij van u als u iets mist in het Businesspark 360. Het is een dynamisch platform waarbij we graag uw wensen / verbeterpunten horen zodat wij kunnen bekijken of we die kunnen toevoegen. Als u niet (meer) beschikt over uw inloggegevens, stuur dan een email naar debora.lenten@veiligeramsterdam.nl. Zij zorgt dan dat u nieuwe gegevens ontvangt.

Vragen
  Mocht u vragen hebben over de Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam dan kunt u contact opnemen met Debora Lenten, directeur SCBA, via debora.lenten@veiligeramsterdam.nl.

Mist u een onderwerp in de nieuwsbrief, dan kunt u dat ook aan ons doorgeven via debora.lenten@veiligeramsterdam.nl

Mocht u vragen hebben aan G4S of een afspraak willen maken om de dienstverlening via hen te laten uitvoeren, dan kunt u contact opnemen met Danny Schaak, salesconsultant, via danny.schaak@nl.g4s.com
Volg ons op Twitter
Via ons Twitter-account @CBAmsterdam brengen we volgers op de hoogte van algemene informatie over veiligheid, wat er speelt in het collectieve gebied en hoe het gesteld is met de veiligheid aldaar. Daarnaast delen we tips met waar u zelf op kunt letten of hoe u bijvoorbeeld subsidie kunt krijgen op veiligheidsmaatregelen.
 
Blijf ook op de hoogte en deel uw ervaringen viaTwitter: @CBAmsterdam 
 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:  
Mazars
 
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu