Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Datum 2 juli 2014
Beste deelnemer,

Weet u wanneer u, als deelnemer van het collectief, G4S kunt vragen om ondersteuning of extra toezicht en hoe u dat kunt doen? Heeft u de nieuwe bestickering van de surveillance auto's al gezien en wilt u weten wat zijn de uitkomsten van de uitgevoerde Security Checks? Dit vindt u allemaal terug in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!
Surveillance auto's bestickerd
Twee auto's bij een collectief bord De bestickering van dichtbij
De surveillance auto’s van G4S, die rijden in de collectieve gebieden, zijn allemaal voorzien van bestickering passend binnen de uitstraling in het collectief. Een mooi resultaat waardoor u als deelnemer de auto’s, die collectieve beveiliging rijden dan wel diensten uitvoeren in het collectief gebied, makkelijk kunt herkennen.
Security Checks, de uitkomsten
 
De afgelopen periode zijn bij alle deelnemers Security Checks uitgevoerd. In de Check wordt per deelnemer gekeken naar een aantal punten op het gebied van veiligheid. Dit gebeurt aan de hand van een aantal categorieën: algemeen (bordeaux), organisatorisch (groen), bouwkundig (paars), elektronisch (turqoise), groenvoorziening (oranje), brandgevaarlijke situaties (lila), overige bijzonderheden (roze).

Hiernaast kunt u in de grafiek per onderdeel / kleur zien op welke onderdelen verbeterpunten geconstateerd zijn weergegeven in percentage. De eerste blauwe staaf staat voor het aantal Checks dat uitgevoerd is. Tot nu toe zijn dat 184 stuks.

Opvallende uitkomsten:
• Het bleek dat bij 1 deelnemer dat de aansluiting op de alarmcentrale niet meer actief was. Hoewel de deelnemer natuurlijk niet blij was met dit feit, was hij wel blij met de constatering waardoor erger is voorkomen;
• Op advies vanuit Security Check heeft een deelnemer actief contact gezocht met de buren. Via het lage dak van de buren konden kwaadwillenden zich makkelijk toegang verschaffen tot het terrein van de deelnemer;
• Een deelnemer reageerde naar aanleiding van onze opmerking over het onderhouden van het struikgewas rondom het pand. De deelnemer was zich niet bewust van de risico’s wanneer het pand volledig uit het zicht is onttrokken door struikgewas. Deze deelnemer was erg blij met uitleg en heeft aangegeven maatregelen te treffen.

Wilt u ook een Check? Stuur dan een email naar: surveillance.amsterdam@nl.g4s.com
G4S is er voor de deelnemers en de veiligheid
Wist u dat u een email kunt sturen naar G4S (surveillance.amsterdam@nl.g4s.com) als er (tijdelijk) bijzondere bedrijfsomstandigheden zijn? Het kan zijn dat er voor een korte periode een grote voorraad dure artikelen aanwezig is, maar ook als er afwijkende situaties zijn die u niet meteen kunt plaatsen maar waarbij u wel een “onderbuikgevoel” krijgt dat er iets niet klopt. In die gevallen kunt u een email sturen naar G4S bij voorkeur voorzien van signalement, kenteken, eventueel beeldmateriaal en de momenten en plaats waar dit zich voordoet.
Volgt u ons al?
Wilt u ook algemene informatie ontvangen over veiligheid, weten wat er gebeurd in het gebied en hoe het gesteld is met de veiligheid? Ontvangt u graag tips met waar u zelf op kunt letten of hoe u bijvoorbeeld subsidie kunt krijgen op veiligheidsmaatregelen?

Volg ons dan op Twitter: #CBAmsterdam 
 

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:  
Mazars
 
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu