Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Nieuwsflits
Datum 28 februari 2014

Beste deelnemer,

Met deze korte nieuwsflits willen wij u op de hoogte stellen van een verandering binnen de stichting.

De heer Eerenberg is per 1 januari 2014 teruggetreden als Directeur van Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam. Het bestuur is de heer Eerenberg zeer erkentelijk voor zijn inzet en passie waarmee hij de afgelopen jaren de directiefunctie inhoud heeft gegeven.

Mevrouw Debora Lenten bekleedt vanaf 1 februari 2014 de functie van Directeur. Zij is als veiligheidsadviseur al enige jaren betrokken bij Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam en heeft  ruime ervaring in (nationale) veiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Mevrouw Lenten is bereikbaar op debora.lenten@veiligeramsterdam.nl (of op het eventueel bij u reeds bekende emailadres) en op 06-15406098.

Zij zal zich voornamelijk bezig houden met het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening, het doorvoeren van verbeteringen rondom de samenwerking in beide convenanten, bekijken van nieuwe producten en ontwikkelingen die toegepast kunnen worden op de bedrijventerreinen en het opzetten van informatievoorziening naar de deelnemers. Daarnaast is het voeren van gesprekken met prospects en deelnemers en het fungeren als gezicht van de stichting belangrijk onderdeel van de functie.

In maart ontvangt u weer een volledige nieuwsbrief waarin onder andere het onderwerp informatie-voorziening aan de orde komt.

Met vriendelijke groet,
Mede namens het bestuur

René Jongbloed
Voorzitter Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam


Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:  
Mazars
 
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu