Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.  
Collectieve Beveiliging Amsterdam
Datum 14 januari 2013
Beste deelnemer,
 
De Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam wenst u een gezond, gelukkig en veilig 2013!

De start van een nieuw jaar met volop nieuwe kansen en ontwikkelingen. Voor de stichting begint het nieuwe jaar goed met het uitbrengen van deze eerste digitale nieuwsbrief en het live gaan van een geheel  vernieuwde website.
     

      
Een nieuw jaar, een nieuwe website

De stichting vond dat de website aan vernieuwing toe was. Sinds kort is de website live; u
kunt deze bekijken via onderstaande links. De website is nu benaderbaar via 4
verschillende url’s waarmee alle gebieden benoemd zijn. Zo hebben we de website www.veiligeramsterdam.nl, maar ook www.veiligerdiemen.nl en www.veiligerouderamstel.nl. Ook de voor u bekende website www.collectievebeveiliging.eu is en blijft benaderbaar.

     
Een nieuw jaar, nieuwe borden
Ook de borden bij de toegangswegen waren aan vervanging toe, dat is inmiddels gebeurd. De borden stonden er al jaren, waren oud, vervuild, sommige zelfs vernield. Hiernaast ziet u een foto van de feestelijke onthulling van een bord in Westpoort.  
     
Een nieuw jaar, informatie delen
  In Westpoort is op 14 december 2012 het convenant getekend met de politie, de stichting en Securitas dat informatie-uitwisseling mogelijk maakt. Alle partijen hebben maanden hard gewerkt om het convenant vorm te geven en nu het getekend is, kan er met ingang van dit jaar ook daadwerkelijk informatie gedeeld gaan worden. Dit betekent voor u nog meer proactieve en gerichte surveillance, waardoor de preventieve werking groter wordt en de veiligheid verbetert.
     
Bekijk online | Contact | Afmelden | Website

Stichting Collectieve Beveiliging Amsterdam | Postbus 19406 | 1000 GK Amsterdam
Telefoon 06-15406098 | E-mail info@collectievebeveiliging.eu